İçeriğe geç

Balık Burcu Vücutta Nereyi Temsil Eder

Balık vücutta neyi temsil eder?

Ortaçağ astrolojisinde Balık burcunun özellikleri: Su üçlüsü, kuzeyli, soğuk bir burç, nemli, balgamlı, dişil, gececi, değişken veya iki gövdeli bir burç, hareketsiz, kadınsı, hassas (hastalığa yatkın) bir burç, hareketsiz bir burç. Kişiyi temsil eder. Vücudun bir üyesi olarak: ayaklar.

Balık burcu hangi hastalıklara yatkın?

Ayakları ve sinir sistemi hassas olan balık burcu insanları psikomatik rahatsızlıklara daha yatkındır. Balık burcunun mikrobiyal hastalıklara karşı direnci düşüktür ve lenf sistemi de zayıf olabilir.

Balık burcu neye sinir olur?

Balık burcu asla anlaşmazlıklardan hoşlanmaz. Uyum sağlama yeteneğiyle bilinen Balık burcunun hoşlanmadığı şeyler arasında anlaşmazlıkları da sayabiliriz. Balık burcunun hoşlanmadığı bir diğer şey ise katı kurallar ve disiplindir. Hassas Balık burcu, hassas davranılmasını bekleyebilir.

Balık burcu hangi renk giymeli?

Balık, okyanusları ve rüyaları yöneten Neptün tarafından yönetilen burçtur. En sevdiği renkler kendileri gibi su renkleridir; su yeşili, mavi ve mavinin tüm tonları.

Balık hangi organı temsil eder?

Balık burcu ayakları yönetir. (Ayrıca tüm tıbbi uygulamaları yönlendirdiği söylenir.)

Balık neyi simgeliyor?

Mitolojik olarak balık, bolluk, bereket ve üretkenliği simgeler. Doğu ve Batı mitolojilerinde de kutsal kabul edilir. Deniz toplumlarında balıkların iyi şans ve mutluluk getirdiğine inanılırdı.

Balık burcunun özel gücü nedir?

Empati, Balık burcunun güçlü yanlarından biridir. Aslında kırılgan ve hassas görünüşlerinin ardında çok güçlü bir kişilik yatar. Kısa sürede gözyaşlarını siler, mendillerini bir kenara atar ve kendilerini yeni bir hayatın içinde bulurlar.

Balık burcu hangi meslekte başarılı olur?

Teknoloji, bilim, alternatif tıp, astroloji, felsefe, muhakeme, mimarlık, inşaat, elektronik, bilgisayar, bilim ve matematik, psikoloji, çizim… Balık burcu Neptün tarafından yönetildiği için sezgisel, yardımcı işlere uygundurlar.

Balık burcunun huyu nedir?

Balık burcunun aktif bir burç olarak dikkat çeken unsuru sudur. Neptün, Balık burcunun gezegenidir. Balık burcunun özellikleri arasında, zıt burcu Başak öne çıkar. En genel özelliklerinden biri sabırdır.

Balık burcu en çok neden korkar?

BALIK: Balık burcu hayalperest, hassas ve çok duygusaldır. Burçların en büyük korkusu duygularını ifade edememektir.

Balık burcunun en sevdiği şey nedir?

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART) En sevdikleri aktiviteler yalnız kalmak, müzik dinlemek, aşık olmak ve ağlamaktır. En çok nefret ettikleri şey gerçeklik, yüksek sesli müzik ve eleştiridir. En büyük tutkuları koşulsuz sevgi bulmaktır.

Balık burcu kimle anlaşamaz?

Balık burcunun kolayca etkilenebilen, anlayışlı ve her ortama uyum sağlayabilen bir burç olduğuna inanmak zor olsa da, Balık burcu bazı burçlarla anlaşamayabilir. Bu burçların Aslan ve Kova burçlarıyla anlaşmakta zorluk çektiği bilinmektedir. Ayrıca Oğlak burçlarıyla da çatışmaları vardır.

Balık burcu en çok hangi burca yakışır?

Balık Burcu Diğer Burçlarla Uyumu Balıklar, ayrı bir gruba ait olan Yengeç ve Akrep burçlarıyla uyumludur; empati yeteneği yüksek ve hayata benzer bakış açılarına sahip olan Yengeç ile; ilişkilerde açıklığa ve sadakate değer verdikleri için Akreplerle uyumlu olabilirler.

Balık burcuna hangi saç rengi yakışır?

Balık burcu için saç rengi önerisi: Kahverengi saç renginin Balık burcu kadınlarına çok yakışacağından eminiz çünkü doğal ve yumuşak bir saç rengidir. Casting Creme Gloss 600 Bright Brown saç boyası ile saçlarınızda altın yansımaları elde edebilir ve yumuşak görünümlü saçlara kavuşabilirsiniz.

Balık burcu şanslı mıdır?

Balıklar yaşadıkları çevre konusunda çok şanslıdırlar. Özgürce hareket edebilecekleri ve kimsenin onları rahatsız etmediği bir ortamda yaşarlar ve hatta o ortamı terk etmek bile istemezler. İstediklerini yapabilecekleri ve kendileri gibi hissedebilecekleri bir ortamdan vazgeçmek istememeleri çok mantıklıdır.

Balık neye işaret eder?

Rüyanızda bir balık görürseniz, bu genellikle uğurlu ve olumlu olayların gerçekleşeceği anlamına gelir. Bir rüyada balık görmenin anlamı çoğunlukla şans şeklindedir. Bir kişiye gelen servet, mal ve mülkler rüyalarda balık sembolüyle temsil edilir. Balık, tüm rüyaların en uğurlusu olarak tanımlanabilir.

Balık vücuttaki görevi nedir?

Balık kalbin gerçek dostudur. Balıktaki Omega-3 yağ asitleri kötü kolesterolü (LDL) düşürür ve iyi kolesterolü (HDL) artırır. Kandaki trigliseritleri yani serbest yağları azaltmaya yardımcı olur. Kan basıncını düşürerek kalp yetmezliğine ve felç riskine karşı korur ve pıhtılaşmayı önleyerek kan akışkanlığını artırır.

Balık enerjisi nedir?

Balık enerjisi aktif hale geldiğinde derinlere dalmaya hazır olun. Balık enerjisi şefkatimizi uyandırır ve kalbimizi acı çekenlere açmamızı sağlar. Balık gezegen döngüsü sırasında, bu enerjinin farkında olsak da olmasak da etrafımızdakilerle sezgisel olarak bağlantı kurabiliriz.

Balık vücutta ne işe yarar?

Çocukların ve yetişkinlerin düzenli olarak tüketmesi gereken balık, bağışıklık sistemini korur, çocukların zeka gelişimine katkı sağlar, kemikleri güçlendirir, hücreleri onarır ve depresyonun zararlı etkilerini ortadan kaldırır. Domuzlar için olmazsa olmaz bir besin olan balığın faydaları türe göre değişir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir